Billy Corgan najavio specijalni vinil box-set ‘Siddhartha’

U setu po cijeni od 375 dolara na pet vinilnih ploča naći će se Corganova osamsatna izvedba nadahnuta romanom Hermanna Hessea, ali i sintesajzer i šilterica.

Billy Corgan (Foto: Wikipedia)
Billy Corgan (Foto: Wikipedia)

Billy Corgan, jedini stalni član The Smashing Pumpkins, 2014. godine izveo je osamsatni ambijentalni set inspiriran Hesseovim romanom “Siddhartha” (Sidarta) iz 1922. godine. Za one fanove koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati ovom neobičnom performansu, Corgan je odlučio objaviti ga u box-setu od pet vinilnih ploča.

Limitirano izdanje štampat će se u svega 500 primjeraka i prodavat će se po cijeni od 375 dolara u čajani i art sudiju Madame ZuZu koju je Corgan otvorio 2012. godine u Chicagu. Upravo je na tom mjestu prije dvije godine i izveo ovaj osamsatni elektronički maraton interpretacije poznatog romana Hermana Hessea.

Svaka će kutija ovog limitiranog izdanja biti ručno numerirana i s Corganovim potpisom, a u njoj će se osim ploča naći i otisci crteža Linde Strawberry, džepni Stylophone sintesajzer i šilterica.

Osim ovog limitiranog vinilnog paketa, Corgan također nudi i nagradu u obliku custom “Christmastime” gramofona. U konkurenciju za nagradu automatski ulazi svaki kupac “Siddhartha” box-seta, kao i svaki naručitelj loose-leaf čajeva s njegovog site.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X