‘Bistro na rubu šume – Vol. 3’ ugledao svjetlo dana

‘Bistro na rubu šume’ serija je kompilacija kojima je cilj okupiti na jednom mjestu barem dio trenutno aktualne glazbe iz regije, a koju tim okupljen oko pjevačice Zvonke Obajdin smatra vrijednom pažnje.

'Bistro na rubu šume - Vol. 3'

Pošto je ekipa koja gura ovaj projekt na neki način grupirana oko onoga što se voli stavljati pod zajednički nazivnik kantautorske glazbe, to su i autori i izvođači predstavljeni na kompilacijama uglavnom iz te sfere, iako se na svakoj kompilaciji nađe i poneki izlet u neked druge pravce.

Nakon probijanja leda s VOL1 1. svibnja ove godine, te razigranije i eksperimentalnije ljetne VOL2 (1. srpnja), s prvim rujnom predstavljeno je sjetnije, snenije jesensko izdanje kompilacije odnosno” Bistro na rubu šume – VOL3″.

Na treću kompilaciju su uvršteni: Olovni ples, Anita Iličić, Črni pes, Sebastian Doe feat. Erna, Katarina Juvančić i Dejan Lapanja, Drvored, Auguste, Ana Ćurčin, Elephant And The Moon i Izae.

Poslušajte i skinite: Bistro na rubu šume – vol.3

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X