Bjelovarski festival Jazzica osvojio nagradu ‘Simply the best’

Na jučer održanoj dodjeli godišnjih turističkih nagrada u Biogradu na Moru, bjelovarski jazz festival Jazzica osvojio je nagradu ‘Simply the best’, koju za inovativnost i kreativnost u turizmu već 14 godina dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i poslovno turistička burza PUT.

Bjelovarski festival Jazzica osvojio nagradu ‘Simply the best’ koju je u Biogradu na moru preuzeo Tvrtko Hopek (Foto: promo / Polak media)

Festival Jazzica, koji se na sceni pojavio 2018. godine, već pet godina postavlja nove standarde za jazz i glazbena događanja u Bjelovaru. Uoči šestog izdanja Jazzice, festivalu stiže priznanje, nagrada “Simply the best” za kvalitetu i kreativni razvoj manifestacije profilirane kao osobit hrvatski festival jazza koji, osim što obogaćuje kulturnu scenu lokalne zajednice, posebno doprinosi sadržajnosti i kvaliteti ukupne turističke ponude destinacije. Nagradu je u ime festivala preuzeo umjetnički selektor festivala Tvrtko Hopek.

“Često znamo reći da se naš ‘mali’, opušten, ležeran, nasmijan i romantičan glazbeni festival pod zvijezdama pretvorio upravo u ono čemu smo se nadali, priču ispričanu sa srcem u vedrom i dobrom raspoloženju. Podrška publike nam je jasan pokazatelj da idemo u pravom smjeru. Ovo priznanje potvrda je da smo uspješni u našem dosadašnjem radu i veliki poticaj da istim entuzijazmom nastavimo i dalje.” komentirao je Hopek nakon preuzimanja nagrade.

Grad Bjelovar prepoznao je važnost ovakvog festivala za lokalnu kulturnu scenu, te organizacijom Jazzice i brojnih drugih manifestacija Bjelovarčanima i njihovim gostima nudi pregršt atraktivnih kulturnih priredbi tijekom cijele godine.

Ove godine festival će se održati od 27. do 30.lipnja. Otvorenje festivala biti će u Domu kulture, a svi ostali programi, kao i ranijih godina, u samom centru grada, u BOHO parku. Svi koncerti festivala besplatni su za sve posjetitelje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X