Björk najavila ‘Vulnicura Live’ izdanje koje uključuje i papirnatu masku

Maska koju će u box setu dobiti svaki kupac dizajnirao je James Merry.

Björk 'Vulnicura Live'
Björk ‘Vulnicura Live’

Björk je najavila luksuzno izdanje svog albuma iz 2015. “Vulnicura Live”, koje će osim svih pjesama s albuma sadržavati i neobičnu papirnatu masku koju je dizajnirao umjetnik James Merry.

Samo izdanje dizajnirano je u Parizu i u njemu će biti dvostruka ploča, CD verzija live albuma, kartica za MP3 download, šest printanih fotografija u košuljici od masnog, vodootpornog papira, te papirnata 3D maska u dijelovima s posebnim uputama za sastavljanje.

Masku su razvili i proizveli u kompaniji Wintercroft, u vlasništvu bračnog para Wintercroft. Na njihovoj web stranici piše kako je jedinstvena maska dizajnirana i namijenjena kreativnim ljudima širom svijeta koji vole pohoditi festivale.

Početkom mjeseca Björk je progovorila protiv seksizma u zabavnoj industriji, izjavivši kako i glazbena i filmska industrija imaju ozbiljan problem s ravnopravnošću spolova.

Na australskom otvorenju njezine izložbe Björk Digital, rekla je otvoreno kako se osjeća sretnicom, premda je i sama bila suočena sa seksizmom u svojoj karijeri.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X