Black Pumas singlom ‘More Than A Love Song’ najavljuju svoj drugi album

Duo iz Austina najavljuje izlazak albuma ‘Chronicles of a Diamond’ za 27. listopad ove godine.

Black Pumas (Foto: Jody Domingue)

Postigli su impresivni ukupan broj od sedam nominacija za Grammy nagrada u karijeri (uključujući i Album Godine). Pjevač/skladatelj/producent Eric Burton i gitarist/producent Adrian Quesada ponovno su spojili svoju nevjerojatnu kemiju na pjesmi “More Than A Love Song”. S lakoćom prikazujući svoju kreativnu slobodu, Black Pumas stvaraju snažan zamah na svom novom singlu uz živahne ritmove, osvježavajuće žičane dionice i pamtljive gitarske riffove. Kako se pjesma razvija, “More Than A Love Song” eksplodira u čistu neukrotivu radost, pokretan svijetlim gospel harmonijama i hipnotičkim dijelom govorenog teksta iz Burtove izvedbe. Pjesma otvara eklektični novi album i ujedno je bila prva snimljena za “Chronicles of a Diamond”.

Produkciju pjesme potpisuju Burton i Quesada, uz dodatnu pomoć dobitnika Grammyja, Johna Congletona. Objašnjavajući tekstualni sadržaj, Burton komentira: “‘More Than A Love Song’ je poruka koju sam posudio od svog ujaka Stevea. Kao tekstopisac i netko tko brine o meni, slušao bi kako pišem pjesme izdaleka i ako bih imao sreće, dao bi mi pokoji savjet. Život je više od ljubavne pjesme.”

Snimljen na lokaciji u Los Angelesu, glazbeni video za “More Than A Love Song” režirali su Juliana i Nicola Giraffe. Video izaziva osjećaje radosti, nade i zajedništva – teme koje su također prisutne i u pjesmi – približavajući se ljepoti i obilju koje nas okružuje u svakodnevnom životu.

Black Pumas ‘Chronicles of a Diamond’

“Chronicles of a Diamon”, Popis pjesama:

More Than A Love Song
Ice Cream (Pay Phone)
Mrs. Postman
Chornicles Of A Diamond
Angel
Hello
Sauvignon
Tomorrow
Gemini Sun
Rock And Roll

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X