‘The Flash’ stiže na HBO Max

Od sutra, 25. kolovoza.

“The Flash” (foto: HBO Max)

Novi hit film „The Flash” imat će premijeru 25. kolovoza na HBO Max streaming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti 3. rujna u 20.00 h.

Svjetovi se sudaraju u filmu „The Flash“ kad Barry upotrijebi svoje supermoći da otputuje u prošlost kako bi je promijenio. Ali kad njegov pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno promijeni budućnost, Barry postaje zarobljen u stvarnosti u kojoj se general Zod vratio i prijeti uništenjem, a nema superheroja kojima se mogu obratiti. Odnosno, ako Barry ne uspije izvući sasvim drukčijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca… iako ne onog kojeg traži. U konačnici, da spasi svijet u kojem se nalazi i vrati u poznatu budućnost, Barryjeva jedina nada jest utrka za život. Ali hoće li najveća žrtva biti dovoljna za resetiranje svemira?

Redatelj je Andy Muschietti, a u glavnim ulogama pojavljuju se Ben Affleck, Michael Keaton, Ezra Miller, Temuera Morrison, Ron Livingston, Sasha Calle, Michael Shannon, Maribel Verdú, Kiersey Clemons i Antje Traue. Producenti filma su Barbara Muschietti i Michael Disco.

Saznajte više:

3,6 rendgena: ‘The Flash’ kao slijepo crijevo DCEU-a

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X