Bob Dylan napokon stavio post na svoj Facebook fan page

Bob je na svoj način čestitao Baracku Obami putem svog profila na društvenoj mreži.

Bob Dylan (Foto: Wikipedia)

Dylanov službeni Facebook profil ima preko 4 milijuna lajkova. Jučer je objavio svoj prvi status: “Evo približno što sam jučer rekao na pozornici u Madisonu. Rekao sam da moramo večeras svirati bolje nego dobro jer danas je predsjednik bio ovdje, a sutra mora biti besprijekoran. Također, nemojmo se dati zavarati od medija, biti će to glatka pobjeda. To je to otpilike.”

Dylan je tako pedvidio premoćnu pobjedu Baracka Obame u ponedjeljak i to na koncertu u  Wisconsinu, jednoj od država koja je bila među najžešćim “bojnim poljima” između dva kandidata. Pojavivši se u gradu Madison, u kojem je Barack Obama ranije tog dana održao predizborni skup, Dylan je pred okupljenim mnoštvom izjavio: “Pokušali smo večeras dobro svirati jer predsjednik je danas bio ovdje… Ne vjerujte medijima, mislim da će to glatko proći.”

Obama je osigurao svoj drugi mandat osvojivši gotovo sve glasove država koje su po anketama bile na “klackalici”. Dok Republikanci drže čvrsti tabor u Senatu, od demokrata se očekuje da će biti čvrsta ruka u Bijeloj kući.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X