Serija ‘Znam kako dišeš’ stiže na HBO Max

Serija od šest epizoda prati rad tužiteljice čiji je zadatak istražiti slučaj samoubojstva dječaka, a istovremeno se suočava sa svojim osobnim problemima koji se isprepliću s istragom.

“Znam kako dišeš” (foto: HBO Max)

Nova bosanskohercegovačka serija „Znam kako dišeš” imat će premijeru 23. studenog na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu dolaze prve dvije epizode.

Serija od šest epizoda prati rad tužiteljice Nevene Murtezić (Jasna Đuričić) čiji je zadatak istražiti slučaj samoubojstva dječaka, a istovremeno se suočava sa svojim osobnim problemima koji se isprepliću s istragom.

U glavnim ulogama su Jasna Đuričić, Lazar Dragojević, Ermin Bravo, Mirvad Kurić, Emir Hadžihafizbegović, Selma Alispahić, Boris Ler, Faketa Salihbegović Avdagić, Izudin Bajrović, Dino Bajrović, Lana Stanišić, Jelena Kordić, Boris Isaković, Kemal Rizvanović, Tatjana Šojić, Jasna Žalica i mnogi drugi.

Kreatori serije su Jasmila Žbanić i Damir Ibrahimović, redatelji su Alen Drljević i Nermin Hamzagić, a nastala je u produkciji BH ContentLab platforme BH Telecoma i Deblokade. Serija „Znam kako dišeš“ je imala svjetsku premijeru u sklopu ovogodišnjeg Venecija Film Festivala.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X