Keniji objavili ‘Telo’

Bend će uskoro nastupiti u Splitu, Koprivnici i Rijeci.

Keni nije mrtav (foto: Press)

Grupa Keni nije mrtav je izdala treći singl s budućeg albuma. U pitanju je zavodljiva gitarska pjesma pod nazivom „Telo”.

Bend se fokusirao na koncerte, festivalske nastupe i pisanje novih pjesama. One možda zvuče drugačije od uobičajenog Kenijevog potpisa ali su i dalje žustre, romantične i energične. Temeljna punk estetika sad je obogaćena utjecajima novih muzičkih trendova. To je uvelike osvježilo bend, ne samo po pitanju zvuka već i pristupa scenskom nastupu, što konstantno kulminira na svakom koncertu Kenija.

„Ova pesma predstavlja deo naših aktivnosti u sklopu priprema za drugi studijski album. „Telo” je uvertira u ono šta smo našim fanovima spremili za naredni period. Jako smo srećni i volimo ovu pesmu – volimo svaki detalj rada na njoj!”, izjavili su članovi benda.

Viideospot za ovu pjesmu prati intrigantan ljubavni trokut. Režiju potpisuje Arsenije Slavić. U erotičnom spotu zapažene uloge imaju glumica Marija Liješević a pred kamerama je i frontmen benda Mateja Đokić.

Keni nije mrtav će u narednom periodu nastaviti s nastupima. Očekuju ih koncerti u Splitu (25.11.), prvi nastup u Sjevernoj Makedoniji na Pin konferenciji, a zatim su tu koncerti u Hrvatskoj (Koprivnica i Rijeka 8. i 9.12.), u Sarajevu i Mostaru (15 .i 16.12), kao i u Kraljevu sa bendom Eyesburn pred sam kraj godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X