Boško Jović & Mario Rašić predstavljaju album ‘Napiši jednu ljubavnu’

Sjajan duo u formaciji Boško Jović i Mario Rašić predstavljaju album obrada antologijskih pjesama koje su zauvijek obilježile hrvatsku i regionalnu scenu. Boško i Mario su izvedbama na gitari i bas gitari dali novu dimenziju svevremenskim hitovima, dok su gosti svojim vokalima oplemenili novi aranžman.

Mario Rašić i Boško Jović (Foto: promo)

“Sasvim spontano smo krenuli u realizaciju ovog izdanja. Radeći nove aranžmane, Boško i ja smo razmišljali o ljudima čije glasove i sviranje ‘čujemo’ u odabranim pjesmama. Jako sam zahvalan i sretan što su se baš ti odazvali i svojim fantastičnim izvedbama doprinijeli zvuku i emociji cijelog izdanja”, navodi Mario Rašić.

Nakon istoimenog singla, Boško i Mario su objavili album “Napiši jednu ljubavnu”, a neke od najljepših pjesama Indeksa, Arsena Dedića, Zdravka Čolića, Gorana Bare i drugih, na ovom izdanju dobile su posve novi zvuk. Osim Amela Ćurića koji je gostovao na prvom singlu s izdanja, vokali na ovom CD-u su već legendarni vokali Amira Medunjanin, Dino Šaran i Maya Sar, ali i mlade zvijezde na sceni Marko Kutlić i Matija Cvek. Bošku i Mariu na nekim pjesmama pridružili su se i sjajni muzičari – Matija Dedić, Dalibor Dado Marinković, Damir Šomen, Duško Šegvić, Zvonimir Bajević i Matija Antolić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X