Brain Holidays i Kandžija predstavljaju ‘Fotoshopiranu’

Društvene mreže preuzele su dominantnu ulogu u svakodnevnim životima, a osobni identitet sve se više profilira kroz statuse, nabrijane fotografije i brojanje lajkova. Ovaj fenomen koji se neprirodno ukorijenio u društvo 21. stoljeća opjevali su Brain Holidays i Kandžija u novom singlu ‘Fotoshopirana’.

Kandžija (Foto: Denis Bučar)

Pjesmu “Fotoshopirana” nosi fiktivni lik Petrović Mare koja predstavlja uzor za mlade s iznimnim talentom za predstavljanje na društvenim mrežama, a Brain Holidays i Kandžija su na zabavan i šaljiv način uputili ozbiljnu kritiku društvu.

“Marija Petrović je legenda. Hvala ti Mare! I oprosti nam. Ti si dobar čovjek, svi te vole i neka ljudi pjevaju tvoje ime na terasama bez mjera”, o pjesmi je izjavio Kandžija, a Marko Gaćina dodaje: “Imamo odu fotošopiranju koju je Kandžija još dodatno zasolio i digao na viši level. Svatko od nas sigurno zna barem jednu Petrović Mare.”

Brain Holidays (Foto: Denis Bučar)

“Fotoshopirana” je peti singl s posljednjeg, petog studijskog albuma Brain Holidaysa “Jamaican Connection” zbog kojeg su se Holidaysi prošle godine uputili na sunčanu Jamajku i snimili ga u legendarnom Tuff Gong studiju 2020. godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X