Breceljeva ‘Štafeta starosti’ tj. ‘Grešniku i simbolu za rođendan’ u Beogradu

U beogradsko skvotirano kino Zvezda došla je ekipa filma “Brojanje u jesen” i u ponedjeljak, 25. svibnja 2015 točno u 20:00 sati će izvesti i snimiti multimedijsku performiranu agitku “Grešniku i simbolu za rođendan”.

Marko Brecelj – Štafeta starosti i Grešniku i simbolu za rođendan

Prije toga je u petak, 22. svibnja Marko Brecelj pred kinom Zvezda izveo performiranu konferenciju za novinarstvo i zainteresirane za “Štafetu starosti«. Na njoj je detaljnije objasnio činjenice i planove značajne, prije svega, za njega osobno, za Društvo prijatelja umerenog napretka, za Ustanovu nevladinih udruga omladinskog polja Pohorski bataljon i za minimalistički mjuzikl sa podnaslovom “Dakle u Vršac”.

Marko Brecelj – Štafeta starosti i Grešniku i simbolu za rođendan

Brecelj je istaknuo: Kulturnoaktivistički događaji od petka do ponedeljka nisu samo obeležavanje uspomene na istorijsku ličnost i epohu nego i zaključak ovogodišnje Prijateljske ofanzive “Ravnice moga uspeha”. Njen početak i jezgro desilo se je u Januaru 2015. godine”.

Marko Brecelj – Štafeta starosti i Grešniku i simbolu za rođendan

Program agitke “Grešniku i simbolu” u ponedeljak, 25. svibnja točno u 20 sati sastojati će se od Breceljevog pjevanja bjelačkih duhovnih pjesama “Samospjevi” (prvi put sa srpskim titlovima), od njegovog pjevanja i sviranja pesama iz ciklusa “Moje krave muzare”, od komentiranih projekcija Mekog terorizma i snimaka iz zalihe materiala za film “Brojanje u jesen”, od mekoterorističkih aktivnosti i demonstracije mekoterorističkih rekvizita, od radionice aplaudiranja “Zlatno doba”, od obrazovnog programa za duži život, od međusobnog obdarivanja i druženja, od nastupa gostiju koji su zasada nepoznati čak i domaćinima Marku Brecelju, Arijani M. Brecelj i skvoterkama i skvoterima kina Zvezda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X