Brian Johnson spreman vratiti se u igru

Dugogodišnji pjevač AC/DC Brian Johnson objavio je kako je spreman vratiti se na pozornicu, nakon testiranja novog slušnog monitora koji mu isporučuje glasniji i bolji zvuk, istovremeno minimalizirajući rizik od gubitka sluha.

Brian Johnson (Foto: Wikipedia)
Brian Johnson (Foto: Wikipedia)

Uređaj se temelji na novoj tehnologiji zvanoj Ambrose Diaphonic Ear Lens (ADEL), koju je razvio Stephen Ambrose. ADEL filtrira zvukove i producira visoko kvalitetni audio koji se proteže cijelim spektrom frekvencija. ADEL razlikuje statički tlak od zvučnog tlaka, uklanja statički tlak, producira veću kvalitetu slušanja i smanjuje štetu od buke koja je visok rizik za gubitak sluha.

Ambrose je u svibnju objavio video o ADEL-u u koji je uključena i otvorena poruka Brianu Johnsonu s pozivom da isproba njegov novi uređaj. “Molim te, nemoj prestati pjevati, pomoć je na putu”, rekao je Ambrose u videu.

Premda je uređaj još uvijek u eksperimentalnoj fazi i ponešto predimenzioniran, Johnson je zadovoljan što mu omogućava da ponovo nastupa. Na Ambrosevom Facebook pageu, objavio je sljedeću izjavu: “RADI! Totalno radi. Zaista sam ganut i zadivljen što ponovno mogu čuti muziku, onako kao što sam ju zadnji put mogao čuti prije nekoliko godina. Ne mogu dočekati da ga se smanji, pa da ga mogu nositi i koristiti u svakoj mogućoj prilici, od obične komunikacije, odlaska u bučne restorane, do ponovnog nastupanja s bendom na koncertu.”

Hoće li AC/DC nastaviti suradnju s Johnsonom nakon ovoga, sada kada je bend već započeo turneju s Axl Roseom, preostaje tek vidjeti. Bend je, naime, bio prisiljen odgoditi čak deset koncerata američke turneje ovog ožujka zbog Johnsonovih problema sa sluhom, te su prekinuli suradnju i angažirali Rosea koji se se sam dobrovoljno ponudio zamijeniti Johnsona na svjetskoj turneji i odgođenim američkim datumima predviđenim za nadoknadu na jesen.

Axl Rose je nakon reuniona Guns N’ Roses vrlo posvećen svom matičnom bendu, ali je također izjavio i kako bi jako rado nastavio suradnju s AC/DC i nakon što se završi “Rock or Bust” turneja. Gitarist AC/DC Angus Young također je izjavio kako se ne planira umiroviti. Preostaje vidjeti znači li to da namjerava nastaviti suradnju s Axl Roseom, ili se ponovo udružiti s Brianom Johnsonom u klasičnoj postavi koja je postojala gotovo četiri desetljeća.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X