Britanski bend Suede nakon 11 godina pauze ima novi album ‘Bloodsports’

U prvom tjednu 2013. godine bend je objavio pjesmu ‘Barriers’ kao najavu novog albuma koji kreće u prodaju 18. ožujka. ‘Barriers’ je dostupna na besplatan download, dok je za prvi singl s albuma ‘It Starts And Ends With You’ snimljen spot.

Suede 'Bloodsports'

Za NME je pjevač Brett Anderson rekao: “ Nakon godina znoja i krvi nad albumom napokon je gotov i želimo izbaciti njegove djeliće van što je prije moguće.” Iako “Barriers” nije prvi singl odlučili smo ga pustiti jer je sva nekako pulsirajuća i natopljena romantikom pa najbolje ilustrira dojam cijelog albuma.”

Na pitanje o nazivu albuma odgovorio je: “ “Bloodsports” govori o požudi, o potjeri, o vječnoj karmičkoj igri ljubavi. Vrlo vjerojatno da je najteže ostvaren album koji smo ikada napravili ali zbog toga smo njime i najzadovoljniji. Kroz 10 žestokih pjesama vratilo mi se sve što je Suede oduvijek bio: drama, melodija i buka.”

Izlazak albuma bend je promovirao s njima svojstvenim tajnim svirkama, a pravi koncert održati će pretposljednji dan ožujka u Alexandra Palace u Londonu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OJIHBmH-11g[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X