Bruce Springsteen i Steve Van Zandt u novom dokumentarcu o sceni Asbury Parka

Film ‘Asbury Park: Riot, Redemption, Rock ’n’ Roll’ dolazi u svibnju.

Bruce Springsteen (foto: Wikipedia)

Bruce Springsteen, Steve Van Zandt i drugi prisjetit će se svojih korijena iz Jersey Shorea u novom dokumentarcu “Asbury Park: Riot, Redemption, Rock ‘n’ Roll” koji će biti premijerno prikazan 28. travnja u Paramount Theatreu u Asbury Parku kao dio Asbury Park Music and Film Festivala 2019, a u redovnu će distribuciju 22. svibnja.

Režiser filma je Tom Jones, a “Asbury Park” istražuje povijest obalnog odmarališta u kojemu je kriza nezaposlenosti dovela do nereda koji su desetkovali crančki zapadni dio grada zajedno s tamošnjom jazz i blues scenom. Nakon toga film će pratiti uspon Springsteena i Jersey zvuka s težištem na klub Upstage u kojem su se probijali mnogi glazbenici iz grada.

Film se može pohvaliti nikad viđenim snimkama nastupa, kao i intervjuima sa Springsteenom, Van Zandtom, Southside Johnny Lyonom i Davidom Sanciousom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X