Bruce Springsteen najavio koncertni film albuma ‘Western Stars’

‘Znali smo da ne idemo na turneju,” rekao je Springsteen, “pa smo tražili način da ovu glazbu prikažemo publici uživo.’

Bruce Springsteen (foto: Rob Demartin)

Bruce Springsteen jučer je na putu iz teretane nazvao radijsku emisiju E Street Radio i u deset minuta razgovora s voditeljima Daveom Marshom i Jimom Rotolom otkrio kako je redatelj Thom Zimny snimio film u kojem svira svoju novu ploču “Western Stars” u cijelosti.’Znali smo da ne idemo na turneju,” rekao je Springsteen, “pa smo tražili način da ovu glazbu prikažemo publici uživo, te smo zaključili kako je ovo najbolji način.” Dodao je kako se nada objaviti film čim prije.

Springsteen nije davao intervjue otkako je album izašao sredinom prošlog mjeseca, pa je na ovaj način službeno potvrdio kako neće biti turneje koja će pratiti ovo izdanje. U razgovoru je otkrio i kako je oduševljen reakcijama obožavatelja na ovaj album. “Imao sam dojam kako ovo nije tipična ploča i nisam znao kako će biti dočekana,” rekao je. “Ali oduševilo me kada sam iz razgovora s obožavateljima otkrio kako je dobro prihvaćena. Stoga smo počeli razmišljati kako produbiti ovo iskustvo budući da nećemo svirati taj materijal uživo jer radimo na drugim stvarima.”

Iako nije objasnio na koje druge stvari misli, ranije je objavio kako je već napisao pjesme za sljedeći album s E Street Bandom koji će promovirati turnejom sljedeće godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X