Bruce Springsteen najavio koncertni film albuma ‘Western Stars’

‘Znali smo da ne idemo na turneju,” rekao je Springsteen, “pa smo tražili način da ovu glazbu prikažemo publici uživo.’

Bruce Springsteen (foto: Rob Demartin)

Bruce Springsteen jučer je na putu iz teretane nazvao radijsku emisiju E Street Radio i u deset minuta razgovora s voditeljima Daveom Marshom i Jimom Rotolom otkrio kako je redatelj Thom Zimny snimio film u kojem svira svoju novu ploču “Western Stars” u cijelosti.’Znali smo da ne idemo na turneju,” rekao je Springsteen, “pa smo tražili način da ovu glazbu prikažemo publici uživo, te smo zaključili kako je ovo najbolji način.” Dodao je kako se nada objaviti film čim prije.

Springsteen nije davao intervjue otkako je album izašao sredinom prošlog mjeseca, pa je na ovaj način službeno potvrdio kako neće biti turneje koja će pratiti ovo izdanje. U razgovoru je otkrio i kako je oduševljen reakcijama obožavatelja na ovaj album. “Imao sam dojam kako ovo nije tipična ploča i nisam znao kako će biti dočekana,” rekao je. “Ali oduševilo me kada sam iz razgovora s obožavateljima otkrio kako je dobro prihvaćena. Stoga smo počeli razmišljati kako produbiti ovo iskustvo budući da nećemo svirati taj materijal uživo jer radimo na drugim stvarima.”

Iako nije objasnio na koje druge stvari misli, ranije je objavio kako je već napisao pjesme za sljedeći album s E Street Bandom koji će promovirati turnejom sljedeće godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X