Bruce Springsteen snimio country album, izdavanje neizvjesno

Prilikom gala večeri u petak povodom ovogodišnje dodjele Grammyja Bruce Srpringsteen se u razgovor s novinarima osvrnuo na jedan novi nepoznati detalj.

Bruce Springsteen (Foto: Danny Clinch)

Priupitan od strane novinara kako napreduje njegovo pisanje memoara, Bruce Springsteen je odgovorio kako je to polagani proces tijekom kojeg mu pažnja često ode u smjeru glazbe, pa se onda bavi njom dok budući memoari čekaju. „Ne osjećam da tu treba postojati neka hitnost, stvari se tu sporo odvijaju svojim tijekom“, izjavio je Springsteen.

No ono što je bilo zanimljivije je njegovo priznanje kako je snimio country album. „Snimio sam country album prije nekog vremena i ostavio ga po strani. Nakon nekoliko mjeseci sam ga preslušao i pomislio: ‘Što je sljedeće što ću raditi?’“ O eventualnoj objavi dotičnog albuma nije se izjasnio.

Springsteen je inače proglašen MusiCares osobom godine, zahvaljujući njegovom umjetničkom angažmanu i doprinosu u dobrotvornom radu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X