Bruce Willis povlači se iz glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija

Glumačka legenda ima bolest koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti.

  •  
  •  
Bruce Willis (Foto: Wikipedia)

Obitelj Brucea Willisa objavila je da će glumac otići u mirovinu nakon što mu je dijagnosticirana afazija. Stanje, jezični poremećaj koji se obično javlja nakon moždanog udara ili ozljede mozga, značajno utječe na sposobnost komunikacije osobe.

Članovi Willisove obitelji objavili su zajedničku izjavu na društvenim mrežama – uključujući njegovu najstariju djecu Rumer, Scouta, Tallulah i njihovu majku Demi Moore, kao i Evelyn i Mabel i njihovu majku Emmu Heming Willis – objavljujući vijest da je 67-godišnja filmska legenda neće više tražiti nove glumačke uloge.

“Za Bruceove nevjerojatne obožavatelje, kao obitelj željeli smo podijeliti vijest da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti”, stoji u izjavi.

U nastavku se navodi: “Kao rezultat ovoga i uz mnogo obzira, Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je stvarno teško vrijeme za našu obitelj i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, suosjećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna obiteljska jedinica i htjeli smo obavijestiti njegove obožavatelje jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kao što Bruce uvijek kaže, ‘Live it up’ i zajedno planiramo učiniti upravo to.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rumer Willis (@rumerwillis)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X