Lucija Šerbedžija objavila singl ‘Vrijeme za istine’

Nakon što je krajem prošle godine zakoračila u pjevačke vode singlom ‘Vodi me’, slavna glumica Lucija Šerbedžija predstavlja novi singl ‘Vrijeme za istine’.

Lucija Šerbedžija ‘Vrijeme za istine’

“Riječi za pjesmu ‘Vrijeme za istine’ napisala sam prije svega iz pozicije roditelja pitajući se koliko puta djeci dok su još malena odgađamo priznati i uljepšavamo neke istine koje bi za njih u toj dobi mogle biti previše surove i bolne,istovremeno znajući da su neizbježne i da će se s njima kad-tad susresti. Napomenula bih i to da su na ovoj pjesmi svi instrumenti uključujući i prateće vokale snimljeni /odsvirani ‘uživo ‘. Branko Markota ju je uglazbio,a on i Zvone Dusper muzički aranžman”, objašnjava Lucija Šerbedžija koja je ujedno novu pjesmu posvetila djeci.

Pjesma “Vrijeme za istine” zaživjela je i u video spotu koji je režirao i montirao Danilo Šerbedžija, a snimio Mario Borščak.

“Spot je sniman u Zagrebačkom kazalištu mladih (koje je i moje matično kazalište), te se u njemu odvijaju paralelno dvije priče preuzete iz vlastitog iskustva. Dočarava razne situacije koje su se odvijale kada bi djecu povela sa sobom u kazalište na probu gdje su se dok mama radi oni igrali u gledalištu i šminkali u prostoriji za šminku i spavali u garderobi. Bilo nam je prezabavno. Spot je zamišljen kao filmić i u njemu su glavne zvijezde Kaja i Pavo Djurović koji glume moju djecu budući da su moja prava djeca već tinejdžeri za glavu viši od mene i vise im ne mogu tako lako ublažiti ‘istine'”, ispričala je Lucija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X