Bruno Filipović, Jakša Jordes i Saša Antić imaju singl ‘Lastovo’

Bruno Filipović, talentirani kantautor s Koručule napisao je izvornu ljetnu pjesmu ‘Lastovo’ i kroz ‘pismu’ iz druge perspektive prenio atmosferu Dalmacije ‘u lito’. Šarmu pjesme nisu mogli odoljeti ni Jakša Jordes ni Saša Antić, koji su odmah nakon što su je čuli u demo verziji željeli sudjelovati u njenom daljnjem nastajanju.

Bruno Filipović, Jakša Jordes i Saša Antić ‘Lastovo’

”Pjesma govori o utjecaju ekspandirajućeg turizma na folklor, način života , funkcioniranje malih priobalnih mjesta i sela, te na psihu i život ljudi koji su u miru 9 mjeseci na godinu i 3 mjeseca u apsolutnom neorganiziranom preinvazivnom kaosu. Pjesma govori o izgubljenom raju i traženju zadnjih mrvica neotkrivenog spokoja, kakvog je Dalmacija izvorno predstavljala.”, rekao je Bruno Filipović za novi singl “Lastovo”.

Glazbu i tekst napisao je Bruno Filipović, zajedno s njim Saša Antić potpisuje aranžman i produkciju, a miks i mastering Hrvoje Prskalo.

Kadrove spota snimio je Dragan Đokić na području Lumbarde i Korčule, za scenarij je zaslužan Dimitrij Medvedov, a produkciju potpisuje Skygorilla.

U spotu su glumili Bruno Filipović, Jakša Jordes Kriletić, Saša Antić, Ranko Ivelja, Dinko Fazinić i Dejan Čirjaković kojeg smo mogli upoznati u popularnom serijalu “Državni posao” koji se emitira u Srbiji preko 15 godina i ima milijunsku pratnju.

Ekipa je napravila odličan posao sve je tu – ljetno raspoloženje sa kapljicom realnosti, zezancije i ironije. Pozitivna energija kreativnosti izlazi kroz svaku strofu pjesme dok se Bruno, Jakša i Saša izmjenjuju u vokalnim dionicama.

Kako kažu „…treba poći da guštan“, a vi ovo ljeto guštajte uz “Lastovo”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X