Calebovo zdravlje ozbiljno ugroženo, otkazan još jedan koncert

Kings Of Leon otkazao je koncert zbog zdravstvenih problema pjevača Caleba Followilla. Ostatak američke turneje je upitan.

Caleb Followill - Kings Of Leon (Foto: Wikipedia)

Grupa Kings Of Leon otkazala je sinoćnji koncert u Houstonu. Večer prije je nakon prekinutog koncerta u Dallasu, basist Jared Followill priznao je pred publikom kako bend ima ozbiljnih problema. Koncert je doslovce otkazan u posljednjem trenutku, a službeno obrazloženje promotora je da pjevač Caleb Followill boluje od toplinske iscrpljenosti i dehidracije.

Naime toplinske iscrpljenosti je odgovor tijela na prekomjerni gubitak vode i soli Oni najviše skloni toplinskoj iscrpljenosti su starije osobe, osobe s povišenim krvnim tlakom i osobe koje rade ili vježbaju u vrućem okolišu. Manifestira se kroz umor, konstantnu žeđ, nekoordinirano ponašanje i obilno znojenje.

Caleb Followill je izjavio kako ga muči toplinska iscrpljenost prije odlaska s pozornice u Dallasu, ali se po reakcijama koje su ubrzo uslijedile od strane njegovog brata može zaključiti kako nije samo problem u tome.

Još uvijek se ne zna hoće li grupa otkazati još neki od nastupa na predviđenoj turneji ili cijelu turneju.

Saznajte više: Alkoholni problemi Caleba Followilla razdiru Kings Of Leon

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X