‘Call The Shots’ – novi singl Lovely Quinces

Kantautorica Dunja Ercegović aka Lovely Quinces upravo je objavila singl ‘Call The Shots’ koji je snimila u suradnji s producentom Markom Mrakovčićem.

Lovely Quinces 'Call The Shots'
Lovely Quinces ‘Call The Shots’

Lovely Quinces nakon ‘električne’ verzije pjesme “Meet Me In Moscow” i spota objavljenog u prosincu prošle godine, nastavlja s bendovskim aranžmanima u novom materijalu. “Call The Shots” upravo je još jedna takva pjesma, jest da nije prisutna gitarska distorzija, ali neodoljivi upbeat i folk-rock ozračje ide u u prilog Dunjinog ‘pogleda u retrovizor’ po pitanju vlastite karijere koja bi tek ove jeseni trebala dobiti svoj dugosvirajući nosač zvuka.

Krajem mjeseca svibnja Lovely Quinces odlazi na kratku slovensko-austrijsku turneju gdje nastupa u Grazu, Salzburgu, Mariboru i Ljubljani. Ljeto je rezervirano za festivalske nastupe i to budimpeštanski Sziget, zatim Tabor Film Festival, Veszprem Streem Music Festival, Ferragosto Jam te Novi val festival u Budvi.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X