Časopis NME vraća se u tiskanom izdanju nakon pet godina

Novo dvomjesečno izdanja časopisa za glazbu i pop kulturu bit će dostupno ovog ljeta.

NME (foto: NME/Facebook)

Glazbeni časopis NME se vraća u tisak nakon pet godina, ponovno lansirajući novo globalno fizičko izdanje časopisa ovog ljeta.

Svjetski glazbeni i pop kulturni brend gradit će novo poglavlje na svojoj ostavštini otkrivanja novo i onoga što prati novim dvomjesečnim globalnim tiskanim izdanjem “pružajući bibliju koja prikazuje najbolje nove umjetnike i bendove na svijetu, uz ekskluzivne nove franšize, nezaobilazne značajke, industriju na vidiku i stručne recenzije najnovijih glazbenih, TV, filmskih i gaming izdanja,” kako stoji u objavi.

Nakon što je prvi put pokrenut 1952., NME-ovo posljednje tiskano izdanje tjedne inkarnacije časopisa prestalo je s izlaženjem 2018. godine. “Nova inkarnacija časopisa zabavljat će, informirati i nadahnjivati ​​opsjednute zabavom i širu industriju iskorištavanjem NME-ovog fenomenalnog novinarstva svjetske klase kako bi ojačao status brenda kao vodeće svjetske destinacije za glazbu i pop kulturu,” kažu iz novine.

Povratak časopisa donosi i novi dizajn te osvježenje sadržaja. Svako izdanje bit će najavljeno naslovnicom za koju će NME-ovo postojeće vodeće uredničko vlasništvo koje podržava talente u usponu, predstavljati nove izvođače i bendove kao dio NME-ove predanosti globalnom otkrivanju nove glazbe.

“Tiskano je izdanje oduvijek bio kamen temeljac brenda NME i oduševljeni smo što možemo najaviti njegov povratak”, kaže glavna operativna i komercijalna direktorica NME Networksa Holly Bishop. “Naš novi globalni časopis priredit će najbolje od NME-a; podržavajući umjetnike i bendove u usponu i služeći kao definitivni glas u pop kulturi.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X