Róisín Murphy ima novi singl ‘You Knew’

Album izlazi 8. rujna.

Róisín Murphy (foto: Nick Pate)

Róisín Murphy objavila je najnoviji singl sa svog dugo očekivanog nadolazećeg albuma “Hit Parade”. “You Knew” je četvrta pjesma koju je predstavila s ploče koju producira autor elektronske glazbe DJ Koze, a koja će biti objavljena 8. rujna preko Ninja Tunea.

U novom singlu Murphy se poigrava s temama neuzvraćene ljubavi i egzistencijalizma u dok je prati zvuk sintesajzera i efekata za koje je zaslužan DJ Koze.

“To je priča mog života. Ja sam otvorena knjiga, ogoljujem se i činim svoje motivacije očiglednima. Mnogo sam puta hrabro voljela, a nisam bila voljena, i ponosna sam na to. Ta fraza “You Knew” samo sažima sve, zapravo biste je mogli staviti na moj nadgrobni spomenik, osim što sam već odlučila da će na njemu pisati ‘You Had Your Chance!”, kaže Roisin Murphy.

“You Knew” slijedi “Fader” i video u vlastitoj režiji koji je Promo News opisao kao “vjerojatno jedan od najboljih videa u njezinoj slavnoj karijeri”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X