Četiri jahača apokalipse: Let 3 traži pomoć fanova za novi imidž na Antivalentinovu

’Draga publiko, puno smo vježbali ne bi li se doveli u ovo besprijekorno stanje tijela koje korenspondira s oštrim umom i sjajnom dušom. Očekujemo od vas da se uključite u osmišljavanje našeg novog imidža kao 4 jahača apokalipse, ne bi li tako zajedničkim snagama ušli u antivalentinovsku apokalipsu!’, poručio je Mrle.

Let 3 (Foto: Saša Hess)

Četiri jahača apokalipse poznata su još od biblijskih vremena – predstavljaju rat, kugu, glad i smrt. Let 3 odabrao je tu temu za svoje nove scenske kostime koje će, kao i do sada, premijerno predstaviti na AntiValentinovu. No, ovi riječki jahači apokalipse ne donose smrt i uništenje. Oni samo traže novi imidž za pohod na novo izdanje AntiValentinova #7, koje osim u Zagreb 4.3. uskoro dolazi u Kaštela i Rijeku.

“Svaka interakcija i podrška dobro došla te da su plagiranje i hakiranje apsolutno dozvoljeni pa čak i poželjni. Pozivamo sve bez obzira na ikakvu pripadnost i afinitete da nam daju ruku kako bi svi skupa napokon odjahali tamo gdje nam je mjesto!”, poručuje Prlja.

“Osmislite, nacrtajte, izradite i poslikajte ili snimite svoju ideju za svaki ili pojedini od stylinga Leta 3 na temu jahača apokalipse. Najbolje nagrađujemo ulaznicama za bilo koji od tri eventa Antivalentinova #7 i druženjem s Letovcima na koncertu po tvome izboru!”, poručuju Let 3.

Ideje za stajling šaljite na e-mail adresu [email protected], u inbox Facebook ili Instagram profila Leta 3 ili Damira Martinovića Mrleta (mrle.let3) najkasnije do 22.2.2022. godine.

Iz Rijeke za Zagreb jašu 4.3. na revijalno predstavljanje potpuno novog i preporođenog Leta 3, zajedno s novom verzijom pjesme “Glavanovo/Malo san maka” s TBF-om. Uključite se i osvojite paket ulaznica za jedno od ovogodišnjih izdanja AntiValentinova kojem su ove godine domaćini Zagreb, Kaštela i Rijeka.

Ulaznice za sedmo izdanje AntiValentinova osiguraj na Eventim.hr i prodajnim mjestima Eventima, Rockmarku (Ulica Hrvatske Bratske Zajednice 4) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X