Charile Watts zbog medicinskog zahvata neće svirati sa Stonesima američku turneju

Dugogodišnji suradnik benda Steve Jordan zamijenit će Wattsa na cijeloj predstojećoj ‘No Filter’ turneji.

Charlie Watts (Foto: Wikipedia)

The Rolling Stones su objavili da bubnjar Charlie Watts neće biti dio njihove najavljene “No Filter” stadionske turneje po SAD-u, obzirom da  prolazi kroz oporavak od medicinskog zahvata koji nije konkretno naveden u izjavi. Na njegovo mjesto doći će dugogodišnji suradnik Stonesa Steve Jordan, koji je ujedno i član X-Pensive Winosa, tj. side projecta Keitha Richardsa.

“Charlie je imao potpuno uspješan zahvat, ali njegovi su liječnici ovog tjedna zaključili da mu sada treba pravi odmor i oporavak”, rekao je predstavnik benda u priopćenju. “S obzirom da probe počinju za nekoliko tjedana, u najmanju ruku je vrlo razočaravajuće, ali također je pošteno reći da to nitko nije očekivao.”

U izjavi, Watts se našalio kako se konačno dogodilo da je “jednom došlo do pomaka i u njegovom poštivanju termina”. “Radim na tome da se potpuno oporavim, ali danas sam prihvatio savjet stručnjaka koji su rekli da će to potrajati”, dodao je.

“Nakon svih patnji obožavatelja uzrokovanih Covidom, zaista ne želim da mnogi obožavatelji iz Rolling Stonesa koji su čuvali karte za ovu turneju budu razočarani još jednim odlaganjem ili otkazivanjem. Stoga sam zamolio svog velikog prijatelja Stevea Jordana da zauzme moje mjesto”, izjavio je Charlie Watts.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X