Jeff Tweedy iz Wilca pokrenuo newsletter ‘Starship Casual’

Jeff će preko newslettera predstavljati neobjavljenu glazbu, glazbene preporuke, priče s turneja i još mnogo toga.

Jeff Tweedy (Foto: Wikipedia)

“Znam da sam mnogo toga dosad podijelio – prilično sam plodan u tom segmentu već duže vrijeme. No, prošle se godine dogodilo nekoliko stvari (do kojih ću stići za sekundu) zbog kojih sam poželio malo više izravnog iskustva sa svojim suradnicima (vama). Društvene mreže za mene nikada nisu u potpunosti zadovoljile te potrebe. Povremeno sam se petljao s tvitovima i čime već, ali nikada nisam uspio u potpunosti popuniti prazninu koju osjećam pokušavajući stupiti u kontakt sa svima vama dok koristite te formate”, objasnio je u uvodu Jeff Tweedy.

“Zaista želim da ovaj newsletter bude produžetak tog iskustva i da u praksi donese neke uvide koje sam stekao o svojim prošlim pokušajima da se društvene mreže osjećaju vrijednima i iskrenima prema meni. To je zajednica koja mi je uvijek nedostajala. Provjeravali ili ne, više nisam siguran da je itko zaista svoj – stvarno, oni koji kažu da jesu, oni su se prilagodili takvoj klimi. Smjestit ću se ovdje i podijeliti sve što me zanima s dodatnim naglaskom na osjećaju izravne interakcije. Uglavnom, samo želim biti ovdje gdje me možete pronaći. Ako me trebate. Jer mi se sviđate. Provedimo neko vrijeme zajedno”, zaključio je frontmen grupe Wilco.

Ako vas zanima, možete se za dobivanje “Starship Casual” newslettera prijaviti ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X