Chui i Boris Štok snimili pjesmu ‘Pogledaj’

Nakon Josipe Lisac, Chui je ostvario još jednu pjevačku suradnju, ovog puta s Borisom Štokom u pjesmi ‘Pogledaj’ koju prati i animirani video spot.

Toni Starešinić i Boris Štok (Foto: Vanja Tataj)

Diskografski Chui ide dalje, u nove glazbene pohode, pod okriljem Dancing Beara, s novim singlom “Pogledaj” i novom suradnjom, ovaj puta s Borisom Štokom.”Pogledaj” u originalu traje skoro 8:00 minuta, ali je napravljena i radio edit verziji od 4:43 minute. Animirani video spot režirao je Dalibor Barić koji je time upotpunio ovo malo glazbeno djelo i dao mu jednu drugu dimenziju.

Toni Starešinić alfa i omega benda Chui, rekao je o suradnji: „Bili smo sretni kad nam se javio Boris da napravimo nešto skupa. Ja sam pratio njego rad i u grupi Quasarr i jedna od njihovih najdražih pjesama mi je bila Arpeggio pa sam uvod u Pogledaj napravio i kao neku posvetu bivšem Borisovom bendu. Kako je Boris krenuo dalje u solo vode tako je i nastavak pjesme otišao u skroz novom smjeru.. I eto je u skoro osam minuta, pravo glazbeno putovanje, kojem je Dalibor kroz spot dao još jednu novu dimenziju. To je postao film.”

Boris Štok je suosnivač i dugogodišnji član odlične grupe Quasarr, u kojoj je djelovao u svojstvu autora tekstova, koautora glazbe i glavnog vokala, a prošle je godine krenuo u samostalne vode. Da je to bila dobra odluka, a njegov rad zapažen potvrđuje ovogodišnja nominacija u kategoriji Novi izvođač godine za nagradu Porin, brojni nastupi od kojih bi izdvojili ovaj na Sea Star festivalu u Umagu (25.05.18.) te na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku (25.07.18.) ispred svjetski poznate kantautorice LP gdje će također uživo predstaviti svoj aktualni singl “Baby, Baby”. Uz spomenuti, nedavno objavljeni singl, Boris Štok će u radijskom eteru biti zastupljen i s novim singlom “Pogledaj” koji je realiziran u suradnji s bendom Chui, evo šta je o toj suradnji izjavio Boris Štok: „Jako me veseli ova suradnja sa Chui, odmah smo kliknuli..na prvu! Uvijek je dobro izaći malo iz svojih navika rada i pustiti da te kreacija vodi. Nije bitan žanr već muzikalnost!
Nisam dugo tražio melodiju i tekst, ušao sam u studio, krenuo snimat vokale i sve je bilo gotovo za sat, dva! Pjesma je eklektična, puna emocija, dinamike… 8 minuta, genijalno!”

Ovogodišnju sezonu ljetnih nastupa Chui započinje koncertom u Zagrebu koji će održati 16. lipnja u sklopu programa Ljeto u MSU.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X