Chui i Boris Štok snimili pjesmu ‘Pogledaj’

Nakon Josipe Lisac, Chui je ostvario još jednu pjevačku suradnju, ovog puta s Borisom Štokom u pjesmi ‘Pogledaj’ koju prati i animirani video spot.

  • 9
    Shares
Toni Starešinić i Boris Štok (Foto: Vanja Tataj)

Diskografski Chui ide dalje, u nove glazbene pohode, pod okriljem Dancing Beara, s novim singlom “Pogledaj” i novom suradnjom, ovaj puta s Borisom Štokom.”Pogledaj” u originalu traje skoro 8:00 minuta, ali je napravljena i radio edit verziji od 4:43 minute. Animirani video spot režirao je Dalibor Barić koji je time upotpunio ovo malo glazbeno djelo i dao mu jednu drugu dimenziju.

Toni Starešinić alfa i omega benda Chui, rekao je o suradnji: „Bili smo sretni kad nam se javio Boris da napravimo nešto skupa. Ja sam pratio njego rad i u grupi Quasarr i jedna od njihovih najdražih pjesama mi je bila Arpeggio pa sam uvod u Pogledaj napravio i kao neku posvetu bivšem Borisovom bendu. Kako je Boris krenuo dalje u solo vode tako je i nastavak pjesme otišao u skroz novom smjeru.. I eto je u skoro osam minuta, pravo glazbeno putovanje, kojem je Dalibor kroz spot dao još jednu novu dimenziju. To je postao film.”

Boris Štok je suosnivač i dugogodišnji član odlične grupe Quasarr, u kojoj je djelovao u svojstvu autora tekstova, koautora glazbe i glavnog vokala, a prošle je godine krenuo u samostalne vode. Da je to bila dobra odluka, a njegov rad zapažen potvrđuje ovogodišnja nominacija u kategoriji Novi izvođač godine za nagradu Porin, brojni nastupi od kojih bi izdvojili ovaj na Sea Star festivalu u Umagu (25.05.18.) te na tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku (25.07.18.) ispred svjetski poznate kantautorice LP gdje će također uživo predstaviti svoj aktualni singl “Baby, Baby”. Uz spomenuti, nedavno objavljeni singl, Boris Štok će u radijskom eteru biti zastupljen i s novim singlom “Pogledaj” koji je realiziran u suradnji s bendom Chui, evo šta je o toj suradnji izjavio Boris Štok: „Jako me veseli ova suradnja sa Chui, odmah smo kliknuli..na prvu! Uvijek je dobro izaći malo iz svojih navika rada i pustiti da te kreacija vodi. Nije bitan žanr već muzikalnost!
Nisam dugo tražio melodiju i tekst, ušao sam u studio, krenuo snimat vokale i sve je bilo gotovo za sat, dva! Pjesma je eklektična, puna emocija, dinamike… 8 minuta, genijalno!”

Ovogodišnju sezonu ljetnih nastupa Chui započinje koncertom u Zagrebu koji će održati 16. lipnja u sklopu programa Ljeto u MSU.

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X