Chui ovu glazbu – novi glazbeni program Vip Cluba

Ulaz na ‘Chui ovu glazbu’ bit će uvijek besplatan, cijene pića spuštene na promotivne cijene, baš kao i cijene CD izdanja koja će bendovi predstavljati u sklopu ovog programa čiji je zadatak promovirati jazz, soul, funk, elektroniku, psihodeliju, ambijentalnu glazbu, etno, hip-hop i mnoge druge glazbene stilove. Program će u četvrtak 29. siječnja otvoriti CHUI. Ulaz je besplatan, a početak zakazan za 22 sata.

Chui ovu glazbu u Vip Clubu
Chui ovu glazbu u Vip Clubu

Chui ovu glazbu je novi glazbeni program koji kreće u četvrtak 29. siječnja u Vip clubu. Glazbenim sladokuscima već dobro poznati bend Chui će kroz taj program publici predstaviti domaće snage suvremenog klupskog jazza kakvom pripadaju i sami Chuievci. Jazz, funk, rock, elektronika, psihodelija, ambijentalna glazba, etno, hip hop, drum’n’bass, dub, tehno i mnogi drugi glazbeni stilovi susrest će se svi na jednom mjestu u Vip clubu. Uz nastupe bendova očekuje vas i jam session sa posebnim glazbenim gostima, a večer će završiti u plesnim ritmovima DJa D-Gree.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XAOV4Iw2pVg[/youtube]

Koncertni program otvara Chui koji će se za tu priliku u drugom dijelu koncerta proširiti u Chui All Stars pa će im se na pozornici pridružiti članovi prve postave bubnjar i udaraljkaš Đuro Dobranić i trubač Andrej Jakuš, uz njih prvi put će s njima nastupiti uživo i njihov producent i majstor analognih sintesajzera Hrvoje Nikšić, a listu gostiju će zaokrižiti gitarist Ivan Kapec kao uvod u sljedeći nastup kad će nastupiti sa svojim bendom Capiscone. Večer će zaokružiti plesnim funk jazz repertoarom DJ D-Gree.

Sljedeći nastup će 5.veljače održati Capiscone, a 19. veljače u klub dolazi Krunoslav Levačić sa svojim bendom Phonic Zoom.

Na koncertima će se moći i po povoljnim cijenama nabaviti domaća cd izdanja bendova koji će se predstaviti kroz program. Ulaz na svaki nastup je slobodan, a publiku očekuju i akcijske cijene pića. Koncerti počinju u 22:00.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X