Coachella stavlja na aukciju NFT doživotne festivalske propusnice

10 NFT-ova također će omogućiti svojim vlasnicima pristup ‘jedinstvenim iskustvima’ na Coachelli 2022.

Coachella (Foto: Wikipedia)

Coachella će na aukciji staviti na dražbu novi set nezamjenjivih tokena (NFT), uključujući 10 doživotnih festivalskih propusnica.

Festival koji se odražava u Indiu u Kaliforniji, koji bi se trebao vratiti ove godine od 15. do 17. i 22. do 24. travnja, udružio se s mjenjačnicom kriptovaluta FTX za novi pothvat, za koji kaže da će raditi na “tržištu prihvatljivom za okoliš”.

Novi NFT set, nazvan “Coachella Collectibles”, daje kolekcionarima “priliku da posjeduju doživotne festivalske propusnice, otključavaju jedinstvena iskustva na licu mjesta, fizičke predmete i digitalne kolekcionarske predmete”.

Među NFT kolekcijama koje će biti puštene u prodaju u petak 4. veljače je “Coachella Keys Collection”, opisana kao “10 NFT ključeva koji vam omogućuju doživotni pristup Coachelli”.

“Ovo uključuje ulaznice za jedan festivalski vikend svakog travnja i virtualna iskustva u produkciji Coachelle… zauvijek”, stoji u opisu.

Vlasnici ovih 10 NFT-ova također će dobiti “jedinstvena iskustva” na Coachelli 2022, uključujući “prednji i središnji pogled na pozornicu Coachelle, cjeloživotno safari kampiranje ili večeru koju priprema profesionalni kuhar u Vrtu ruža”.

“Svi smo vidjeli kako NFT omogućavaju pravo vlasništvo nad umjetnošću i medijima na internetu. Željeli smo napraviti korak dalje i koristiti NFT-ove kako bismo omogućili vlasništvo nad iskustvima i u stvarnom svijetu”, rekao je Sam Schoonover, voditelj inovacija za Coachellu, u izjavi.

“Samo blockchain tehnologija može nam dati jedinstvenu mogućnost da Coachelli po prvi put ponudimo doživotne propusnice kojima se može trgovati. Uzbuđeni smo zbog izgradnje novog programa i zajednice za naše obožavatelje uz NFT-ove, a u FTX-u smo pronašli partnera kojem vjerujemo da će nam pružiti infrastrukturu i podršku kako bismo mogli uvesti ovu novu dimenziju.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Coachella (@coachella)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X