Röyksopp objavio novi singl ‘Impossible’ i najavljuje ‘Profound Mysteries’

‘Profound Mysteries’ će se naplaćivati kao ‘prošireni kreativni svemir i čudesan konceptualni projekt’.

Röyksopp (Foto: Stian Andersen / Press)

Röyksopp su podijelili svoj novi singl “Impossible” i objavili detalje svog “proširenog kreativnog svemira i čudesnog konceptualnog projekta” naziva “Profound Mysteries”.

Norveški dvojac prethodno je rekao “zbogom” tradicionalnom formatu albuma nakon objavljivanja njihovog petog LP -a “The Inevitable End” 2014., ali su obećali da će nastaviti stvarati glazbu zajedno.

Nakon nedavnih izdanja njihovih singlova “(Nothing But) Ashes…” i “The Ladder”, Röyksopp su danas 2. veljače objavili više detalja o “Profound Mysteries”.

“Kao ljudska bića, ono što ne znamo uvelike zasjenjuje ono što znamo”, rekli su u priopćenju Svein Berge i Torbjørn Brundtland i dodali: “Kao tinejdžeri, raspravljali bismo o vlastitoj fascinaciji i preokupaciji beskonačnim i nemogućim – najdubljim misterijama života.”

Zagonetni audio-vizualni projekt para, kojemu se može pristupiti online ovdje, sastoji se od 10 pjesama i trebao bi biti objavljen 29. travnja.

Najnoviji dio “Profound Mysteries” stigao je danas u obliku pjesme “Impossible” i uključuje Alison Goldfrapp i popraćen je ‘artefaktom’ i vizualizatorom koji je kreirao Jonathan Zawada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X