Coldplay objavio novi album ‘Everyday Life’

‘Everyday Life’ je 53-minutno osmo studijsko izdanje Coldplaya, sastavljeno od dva dijela – ‘Sunrise’ i ‘Sunset’. U pitanju je njihov najeksperimentalniji uradak dosad.

Coldplay ‘Everyday Life’

U petak 22. studenog objavljen dvostruki album “Everyday Life”. Dvostruko, 53-minutno osmo studijsko izdanje, čiji prvi dio nosi naziv “Sunrise”, a drugi dio “Sunset” objavljeno je putem etiketa Parlophone / Atlantic na CD-u, vinilu, kaseti i u digitalnom obliku.

“Ovaj album na neki je način naša reakcija na doživljenu negativnost koja je posvuda. Iako je zaista puno nevolje na svijetu, s druge strane je toliko pozitive i života koji se događa oko nas” izjavio je frontman Chris Martin u ekskluzivnom intervjuu za BBC Radio 1.

Netom prije službenog izlaska albuma, nastavili su niz novih singlova s pjesmama “Daddy” koja je dobila animirani video te “Champion Of The World” koja je dobila pripadajući lyric video. Spot za pjesmu “Daddy” režirala je Åsa Lucander, a sam film prikazuje atmosferično putovanje kroz sjećanja jedne djevojčice o vlastitom ocu. Za tu  priču korišteni su digitalno oslikani setovi, 2D animacija i lutkarstvo u varijanti uživo, dok je sam video spot Chrisu Martinu jedan od najdražih koji su ikada imali.

Premijera kompletnog albuma uživo iz Jordana, održala se 22. studenog u 3 sata ujutro po našem vremenu za prvi dio albuma pod imenom “Sunrise”, dok u 15 sati popodne predstavljaju drugi dio imena “Sunset”.

Popis pjesama na dvostrukom albumu “Everyday Life”:

Sunrise:

Sunrise
Church
Trouble In Town
BrokEn
Daddy
WOTW / POTP
Arabesque
When I Need A Friend

Sunset:

Guns
Orphans
Èkó
Cry Cry Cry
Old Friends
بنی آدم
Champion Of The World
Everyday Life

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X