Coldplay objavio novi album ‘Everyday Life’

‘Everyday Life’ je 53-minutno osmo studijsko izdanje Coldplaya, sastavljeno od dva dijela – ‘Sunrise’ i ‘Sunset’. U pitanju je njihov najeksperimentalniji uradak dosad.

Coldplay ‘Everyday Life’

U petak 22. studenog objavljen dvostruki album “Everyday Life”. Dvostruko, 53-minutno osmo studijsko izdanje, čiji prvi dio nosi naziv “Sunrise”, a drugi dio “Sunset” objavljeno je putem etiketa Parlophone / Atlantic na CD-u, vinilu, kaseti i u digitalnom obliku.

“Ovaj album na neki je način naša reakcija na doživljenu negativnost koja je posvuda. Iako je zaista puno nevolje na svijetu, s druge strane je toliko pozitive i života koji se događa oko nas” izjavio je frontman Chris Martin u ekskluzivnom intervjuu za BBC Radio 1.

Netom prije službenog izlaska albuma, nastavili su niz novih singlova s pjesmama “Daddy” koja je dobila animirani video te “Champion Of The World” koja je dobila pripadajući lyric video. Spot za pjesmu “Daddy” režirala je Åsa Lucander, a sam film prikazuje atmosferično putovanje kroz sjećanja jedne djevojčice o vlastitom ocu. Za tu  priču korišteni su digitalno oslikani setovi, 2D animacija i lutkarstvo u varijanti uživo, dok je sam video spot Chrisu Martinu jedan od najdražih koji su ikada imali.

Premijera kompletnog albuma uživo iz Jordana, održala se 22. studenog u 3 sata ujutro po našem vremenu za prvi dio albuma pod imenom “Sunrise”, dok u 15 sati popodne predstavljaju drugi dio imena “Sunset”.

Popis pjesama na dvostrukom albumu “Everyday Life”:

Sunrise:

Sunrise
Church
Trouble In Town
BrokEn
Daddy
WOTW / POTP
Arabesque
When I Need A Friend

Sunset:

Guns
Orphans
Èkó
Cry Cry Cry
Old Friends
بنی آدم
Champion Of The World
Everyday Life

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X