Cura i Dečko opjevali svakodnevne avanture Antuntuna

Za sve vas koji ove dane provodite u obiteljskom okruženju.

Cura i Dečko – Kako zivi Antuntun (Izvor: KUD Nikud)

“Od svih skupina koje u ovoj situaciji treba posebno njegovati, odabrali smo klince, čini se kao da je njima najmanje jasno kaj se zbiva.”
Najšarmantniji par nezavisne zagrebačke scene poklanja nam uglazbljeni klasik “Kako živi Antuntun” Grigora Viteza. Za svoj prvi akustični singl odlučili su se kao dio inicijative “Priče iz daljine” udruge KUD Nikud i kako bismo se, kažu: “..svi prisjetili da je u redu biti drugačiji”.

Bajkoviti, kao i uvijek, životopisnu izvedbu dvojac je popratio vizualizacijama, koje olakšavaju učenje teksta napamet, potiču kreativnost u izražaju i humor.

Cura i Dečko glazbeno su zaljubljeni par kojeg čine Ivan Marojević i Vanesa Petrac. Svoj uzbudljivi live-act eksperiment prožet mekanim melodijama, sintevima i loopovima započeli su prije 3 godine, a za njima je EP “Cura i Dečko Idu na Vikend”, kao i brojni singlovi iz vlastite produkcije. Članovi su improvizacijskih kolektiva “Tu za To” i “Nomad Jam”. Njihovu glazbu kupiti možete na Bandcampu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X