Cypress Hill otkrili detalje oko svog prvog albuma nakon osam godina, objavili i novi singl

‘Elephants On Acid’ ide u prodaju 28. rujna ove godine.

  • 2
    Shares
Cypress Hill na festivalu Nova Rock 2016 (Foto: Roberto Pavić)
Cypress Hill na festivalu Nova Rock 2016. godine (Foto: Roberto Pavić)

Cypress Hill su ovaj vikend najavili svijetu svoj povratak objavivši singl “Band Of Gypsies” uzet sa nadolazećeg, dugoiščekivanog albuma “Elephants On Acid” – prvog studijskog izdanja nakon 8 godina. Album će biti objavljen 28. rujna.

U razgovoru za NME, Sen Dog je izjavio: “Tražili smo da napravimo nešto novo, nešto drugačije od našeg posljednjeg albuma. Nije da smo mrzili našu posljednju ploču, no htjeli smo nešto sa teškom Cypress vibrom i u tome smo uspjeli! Ovo što sada imamo, to je čisti Cypress Hill od početka do kraja.”

Zajedno s DJ Muggsom, “Elephants On Acid” biti će i prvi album koji je Sen Dog producirao još od davne 2004. godine i albuma “‘Til Death Do Us Apart”.

“Ime albuma zasluga je DJ Muggsa”, otkriva Sen Dog, “Znam što ono znači za mene no nekom drugom će možda značiti nešto potpuno drugačije. Za mene, “Elephants On Acid” je sposobnost da se bude čudan i drugačiji u glazbi koju stvaraš. To znači ne vrtiti se stalno u krug, ne pratiti isti ciklus ispočetka, ne stvarati glazbu prema trendovima.”

Poslušajte novi singl Cypress Hilla u videu ispod.

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X