Daft Punk i Nile Rodgers spremaju se na suradnju

Čovjek koji ostvario neke od najkvalitetnijih suradnji s Madonnom, Dianom Ross, Davidom Bowiejem, Sister Sledge i B 52’s udružuje se s francuskim kraljevima elektronike.

Nile Rodgers i Daft Punk (Foto: Wikipedia)

Kumovi modernog plesnog žanra Daft Punk i kum originalne plesne glazbe Nile Rodgers, gitarist, vođa nekadašnje grupe Chic (i čovjek koji je bio u stalnoj glazbenoj postavi njjorškog Apollo Theatera te surađivao s imenima kao što su Screaming Jay Hawkins, Maxine Brown, Aretha Franklin, Ben E. King, Betty Wright, Earl Lewis and the Channels, Parliament Funkadelic i mnogi drugi)  najavili su moguću suradnju.

Potencijalno izvrsna vijest za sve s ušima i razgibanim guzicama objavljena je u intervjuu koji je za Hustonski (Teksas) portal Culturemap dao Nile Rodgers.

“Na svaku pjesmu koju bi pustili ja sam se hvatao svoje gitare i to je završavalo da svi zajedno plešemo u mojoj blagavaonici zabavljajući se kao nikada u životu. Zanimljivo je kako mi je Thomas Bangalter rekao: zabavno je, kao da smo zatvorili cijeli krug!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X