‘Dallas Limited’ – Dallasova prodajna akcija majica

Do srijede 8. prosinca imate jedinstvenu priliku postati vlasnicom ili vlasnikom majica poznatih izvođača od kojih je većina dizajnirana isključivo za ovu akciju.

Dallas Limited

Na shop.dallas.hr napravite narudžbu odabranog/odabranih modela, a isporuka istih počinje pet dana od isteka akcije (13.12.).

Paketići na vaše adresu mogu stići već do 18. prosinca ove godine.

Jedinstvena je to prilika da prošetate u majici omiljenog benda ili izvođača s potpuno novim dizajnom! Majice se rade isključivo po narudžbi pa će zato i količine biti manje i ekskluzivnije.

Bliži se i vrijeme darivanja, a t-shirt omiljenog benda jedan je od poklona s kojim ne možete pogriješiti. U Dallas Web Shopu pregledajte ponudu više od četrdeset modela majica među kojima su i one s oznakom “ekskluzivno”, izaberite omiljene modele i obavite shopping. Modeli s navedenom oznakom možete kupiti samo u shop.dallas.hr i samo tijekom trajanja ove akcije pa ne propustite priliku.

U ponudi su majice mnogih izvođača među kojima ćete sigurno naći nešto za sebe i/ili drage vam ljude. Zastupljeni izvođači su: Paraf, Grad, Let 3, TBF, Riječki novi val – antologija, Vatra, Alejuandro Buendija, Pavel, Brain Holidays, Termiti, Fit, Psihomodo pop Luka Nižetić, Ogledala, Denis & Denis, Grč, Laufer, Jinx, Bajaga, Val, Mrtvi kanal, Plavi orkestar, Alex Ognjena, Mizar, Rising Dream, Kuzle, Zoran Predin, Lačni Franz, Jure Lesar, Lublanski psi, Triiiple, Demolition Group, Otroci socijalizma, Šank Rock, T.M.S. Crew, Tinkara Kovač, Katalena, Pero Lovšin, Pankrti, Buldožer i Dan D, a sve modele pogledajte na shop.dallas.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X