Damien Jurado objavio singl ‘Allocate’

Približava se dan objave novog albuma Damiena Jurada. ‘The Horizon Just Laughed’ najavljen je za 4. svibnja, a novi singl koji ga najavljuje zove se ‘Allocate’.

  • 6
    Shares
Damien Jurado (Foto: Lindsey Barnes)

Kao i svi dosadašnji albumi Damiena Jurada i rad na “The Horizon Just Laughed” započeo je glazbenikovim snom. “U snovima se stvari mijenjaju i to često”, izjavljuje Jurado. “The Horizon Just Laughed” prvi je album u više od dvadeset godina dugoj karijeri koji je Damien Jurado sam producirao.

Za njega kaže kako je više osoban od njegove “Maraqopa” trilogije. Složen je od kolaža koji je u svom narativu satkan od pisama i razglednica čineći veću sliku jednog putovanja u kojem se traži smisao mjesta i kontakt sa svijetom koji se konstantno mijenja.

Album sadrži jedanaest pjesama i Jurado ga je snimio u društvu Alexa Busha u Irvineu u Kaliforniji tijekom veljače i travnja 2017. godine. Promotivni koncerti započinju u SAD-u i Kanadi, a na jesen će se Jurado potom zaputiti i u Europu, gdje mu je do sada i Hrvatska bila nezaobilazna stanica, no za sada nema potvrđeno gostovanje.

The Horizon Just Laughed popis pjesama:

Allocate
Dear Thomas Wolfe
Percy Faith
Over Rainbows and Rainier
The Last Great Washington State
Cindy Lee
1973
Marvin Kaplan
Lou-Jean
Florence-Jean
Random Fearless

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh