Damjan Krajačić objavio album ‘Visions’

Naš talentirani flautist Damjan Krajačić je u društvu Matije Dedića, Johna Hollenbecka i Martina Gjakonovskog snimio novi album.

Damjan Krajačić 'Visions'

Predvođen Damjanom Krajačićem, flautistom porijeklom iz Zagreba s dugogodišnjim prebivalištem u Los Angelesu, ovaj vrhunski međunarodni Jazz kvartet ističe se sposobnošću da majstorski balansira snažan groove, delikatnost, profinjenost, te iznimno bogatu dinamiku, prateći emotivnu zahtjevnost i raznovrsnost Krajačićevih kompozicija. Na koncertu 24.10. u maloj dvorani Lisinski ( u sklopu programa JAZZ.HR) predstavit će upravo ovaj, novi album – “Visions” – u izdanju Aquarius Recordsa. Ovo, Krajačićevo šesto diskografsko izdanje, ujedno je i njegovo najosobnije. Krajačićeve su suradnje na Los Angeles sceni s brojnim američkim glazbenicima rezultirale svježim i svjetskim zvukom koji ujedinjuje raznovrsne stilove u prostran jazz kolaž. Na projektu mu se pridružuje dugogodišnji kolega, klavirist Matija Dedić koji svojom virtuoznošću nadahnjuje te stvara iznimno bogate harmonijske pejsaže. Kontrabasist Martin Gjakonovski pruža nevjerojatan groove i toplinu, dok za Grammy nominiran glazbenik, bubnjar John Hollenbeck, pleše na neparne ritmove, funk groovove i delikatne ambijentalne teksture. – napisao je Davor Hrvoj.

Popis pjesama:
1. First steps
2. A bright star
3. War
4. Nika
5. In motion
6. Near you
7. Prayer
8. Space
9. Visions of peace
10. Goodbye

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X