‘Danas smo happy’ – novi singl grupe Mayales

Gotovo tri godine od izlaska povratničkog albuma ‘2’ grupa Mayales objavila je da se nalazi u studiju gdje priprema svoj novi, treći, album pod dirigentskom palicom traženog producentskog dvojca Jure Ferine i Pavla Miholjevića. U prilog tome objavljen je i prvi najavni singl ‘Danas smo happy’.

Mayales 'Danas smo happy'
Mayales ‘Danas smo happy’

Petar Beluhan i Vlado Mirčeta, aka Mayales, od travnja 2015. godine nalaze se u zagrebačkom studiju Pleasentville zajedno s petnaestak novih pjesama od kojih smo neke mogli čuti posljednjih dvije godine njihovih povratničkih nastupa, sve do kraja prošle godine kada grupa objavljuje pauzu radi pripreme novih materijala. Mayalesov kreativni dvojac također je aktivan i na projektu novog albuma Natali Dizdar, čiji su stalni suradnici još od prvog albuma.

Obzirom na ne uobičajeno dugu pauzu od 13 godina koliko je trebalo da publika dočeka nagrađivani povratnički album ‘2’ objava kako se Mayales već neko vrijeme nalazi u studiju doista je ugodno iznenađenje koje je Beluhan kratko komentirao: “Muze nas doista vole, već smo duže vrijeme potpuno posvećeni novim pjesmama odnosno novom albumu. Bilo je samo pitanje tko može zamijeniti Cokija (producenta Dvojke). Od početka godine gradimo priču s Jurom i Pavlom, i danas smo sigurni da smo u dobrim rukama. Vjerujem da ćemo početkom 2016. izaći s cijelim album.”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g5UP-uqDNEc[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X