Dani’el objavio novi singl i video spot ‘Say My Name’ feat. Petar

Synth pop glazbenik i producent Dani’el, objavio je novi video spot za radio verziju singla ‘Say My Name’ pod etiketom Dita Entertainment u suradnji s jazz pianistom Petrom Ćulibrkom. U vokalnoj house produkciji s repetirajućim basom, Dani’el se vraća svojim plesnim korijenima koje smo imali prilike čuti u trilogiji albuma ‘The Book’.

Dani’el ‘Say My Name’ feat. Petar

Petar Ćulibrk osim što aktivno svira sa svojim bendom More Love Ensemble, te surađuje s mnogobrojnim jazz sastavima i glazbenicima (Mladen Baraković, Mario Igrec, Saša Nestorović) na hrvatskoj sceni, profesor je klavira u glazbenoj školi. Za suradnju kaže kako mu predstavlja novi izazov i otvara nove poglede na stvaranje, improvizaciju i produkciju glazbe, što se definitivno može čuti na Dani’elovom remiksiranom izdanju albuma prvijenca “The Book: Revision” te u najnovijem singlu “Say my name”, što je ujedno i i Petrova prva takva suradnja.

Režiju glazbenog spota potpisuje sam Dani’el koji je angažirao hrvatsku drag umjetnicu Karmu Kills koja nastupa po hrvatskim ali i europskim klubovima, te je nedavno snimila ulogu za jedan dugometražni igrani film u švedskoj produkciji. U Dani’elovom video spotu za singl “Say My Name” utjelovila je nekoliko modnih lookova, poput “PinUp” ili “Geisha” look, dok je za crno bijelu tehniku u spotu inspiracija bio proslavljeni modni fotograf Helmut Newton, poznat po svojim “pomaknutim” studijama ženskog tijela​ za koji Dani’el kaže da je Helmut u svojim fotografijama imao ovakav tip žene: glamurozne, sofisticirane, snažne, zavodljive, dominantne i pune seksipila.

“Odlično mi je bilo raditi s Karmom, koja je posebno talentirana i prvi put da nam nije trebao stilista, frizer i makeup artist jer Karma sve to sama radi kao što je to i uobičajeno u drag kulturi koja je nažalost u Hrvatskoj premalo prepoznata kao i elektronska synth pop glazba. Oduševljen sam s kojom preciznošću, profesionalno i s lakoćom izvodi i mijenja lookove.” – kaže Dani’el.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X