David Bowie ima još jedan gotov album, tvrdi Noel Gallagher

Noel Gallagher tvrdi da iz pouzdanih izvora ima informaciju kako je David Bowie snimio 29 pjesama za album ‘The Next Day’.

David Bowie

David Bowie ima dovoljno snimljenih novih pjesama koje nisu ušle u uži izbor za album „The Next Day“. Dovoljno za još jedan album, kazao je Noel Gallagher u intervjuu za Absolute Radio.

„Sudeći prema izjavama ljudi s kojima sam pričao, Bowie ima još jedan gotov album jer je snimio 29 pjesama“, izjavio je Gallagher. No pjevač i gitarist više od toga nije kazao, jer je na pitanje: zna li možda još nešto konkretnije, odgovorio da može proći još  deset godina prije nego li album ugleda svjetlo dana. „Ne znam što je sljedeće za Bowieja. Može opet nestati na deset godina, ili može uskoro objaviti novi album. Može također napraviti najveću turneju svih vremena, a možda više nikad ne nastupi. Tko zna?“, mišljenja je Noel Gallagher.

Noel Gallagher (Foto: Wikipedia)

Što se tiče samog albuma „The Next Day“, on je iz svoje glazbeničke perspektive izrekao zanimljivu stvar o njegovom nastanku. „Moram reći da sam bio zatečen time koliko je album dobar. Niti sekunde nisam vjerovao u priču da je te pjesme snimio i sve sklopio u samo dvije godine. Album zvuči kao da je rađen deset godina. A ako i jest, obožavam ga još više. Bowieja svrstavam u ligu najvećih, u onu u kojoj su Elvis i John Lennon”, zaključio je Gallagher.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X