David Crosby: ABBA-ina glazba je pseće govno

David Crosby se u seriji tvitova obrušio na, ni krive ni dužne, švedske pop ikone.

  • 25
    Shares
David Crosby (izvor: Wikipedia)

A počelo je nevino, nakon što ga je jedan od fanova preko Twittera pitao o najboljim bendovima koje je Crosby ikada gledao uživo. Nakon što je nabrojao nekoliko izvođača među kojima su, između ostalih, bili i The Beatlesi, Bonnie Raitt, James Taylor i Jackson Browne, jedan od fanova dodao je i ABBA-ino ime u odgovoru na Crosbyevu listu. Nakon toga, Crosby se počeo razbacivati ‘psećim govnima’.

“To je pseće govno od glazbe. ABBA-ina glazba plitka je otprilike poput lokve”, napisao je Crosby. Podsjećamo, Crosby je, od nekolicine američkih medija u posljednjih nekoliko godina već titutliran kao “seronja kojeg Twitter zaslužuje”.

Crosby je još tada na to odgovorio: “Volim komunicirati s ljudima. Fasciniraju me druga ljudska bića. Neka od njihovih pitanja su, naravno, priglupa. Recimo, “Kako je bilo na Woodstocku?” Tko bi se, jebote, sjetio? Bio sam napušen. Umoran sam, na primjer, od takvih pitanja. Dobijem i mnogo onih “Što je bilo prvo, riječi ili glazba?” No, ponekad, pročitam i mnogo uistinu inteligentnih pitanja. Takva me pitanja zabavljaju. Naprosto, volim razgovarati s ljudima.”

Inače, Crosby je nedavno završio američku turneju albuma “Sky Trails”, objavljenog preko BMG-a prošle godine, i ovog kolovoza stiže u Amsterdam odakle će započeti i onaj europski dio turneje koji će završiti 16. rujna nastupom u Londonu. Ovim će prostorima najbliži biti u Milanu, gdje će 11. rujna nastupiti u Teatru Dal Verme.

  • 25
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X