David Duchovny objavio pjesmu protiv Trumpa koju je čuvao mjesecima

Poznati glumac i pjevač još je u siječnju snimio pjesmu ‘Layin’ on the Tracks’ koju je očigledno čuvao za predizborno vrijeme u SAD-u.

David Duchovny (Foto: Wikipedia)

David Duchovny, glumac kojeg se TV gledatelji najviše sjećaju po ulogama u popularnim serijama “Dosjei X” i “Californication” u siječnju je radio na svom trećem studijskom albumu, nasljedniku albuma “Every Third Thought” iz 2018. godine. Već tada je novinarima Rolling Stonea predstavio pjesmu “Layin’ on the Tracks” u kojoj lamentira o sudbini Amerike u rukama “glupog narančastog čovjeka s jeftinom crvenom kapom”.

Od tada se o pjesmi nije više ništa čulo sve do danas kad ju je Duchovny objavio u želji da i on da doprinos predizbornom ozračju u SAD-u, dakako u nadi da će Donald Trump izgubiti.

Devet mjeseci nakon života u karanteni u New Yorku, David je o pjesmi izjavio sljedeće: “Vjerojatno sam je napisao zajedno s kolegom iz benda Colinom Leejem prije godinu dana. Žalosti me što je pjesma u ovom trenutku proročanska. Ona nije direktan komentar koji se odnosi na neki određeni događaj ili akciju. Ona je poput fotografije mog stanja uma i onoga što sam u tom trenutku doživio kao stanje uma nacije. U tom smjeru ide njen tekst, ali i u smjeru kojim otkrivam koliko volim “Ohio” Neila Younga.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X