David Lynch najavio snimanje serije ‘Wild At Heart’ za Netflix

Nakon uspješnog povratka serije ‘Twin Peaks’ na male ekrane, David Lynch je najavio da će svoje kultno filmsko ostvarenje iz 1990. godine adaptirati za TV seriju.

‘Wild At Heart’

U filmu “Wild At Heart” Nicholas Cage i Laura Dern su glumili ljubavni par Sailora i Lulu koji je bio progonjen od strane Luline lude majke. Svojevremeno se dosta pričao o nastavku tog filma, no potpuno neočekivano snimit će se serija.

“Uživao sam u radu na posljednjem “Twin Peaksu”. Sviđa mi se ispričati dugačku priču, puno više nego sve stisnuti u jedan film. Što se tiče “Wild at Heart” završili smo prve tri epizode, imam razvijenu priču za cijelu sezonu”, izjavio je David Lynch za portal The Studio Exec.

Lynch tvrdi da će kast biti poseban izazov obzirom na karaktere koje su 1990. utjelovili Cage i Dern, a izjavio je da će njihove uloge posložiti malo drukčije na način da se neće pojavljivati u svakoj epizodi.

Na pitanje zašto za Netflix, Lynch je jednostavno odgovorio  “Za sve je kriv moj majmun kapucin. Nakon “Twin Peaksa” sam s majmunom izveo malu točku na neformalnom i opuštenom  druženju s ljudima iz Netflixa. Ti ljudi imaju novac, mislim na puno novca. I kad sam ih upitao što ako majmun zaželi sa mnom na neki road trip, oni su me krivo razumjeli i pomislili da želim opet raditi na “Wild At Heart” i onda su me počeli zatrpavati novcem.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X