David Lynch vjeruje da nas nakon koronavirusa čeka spiritualniji i ljubazniji život

‘Sve će nas zbližiti kroz uistinu čvrst i lijep način’, tvrdi redatelj.

  •  
  •  
David Lynch (Foto: Wikipedia)

David Lynch, redatelj “Twin Peaksa” u intervjuu za Vice je također rekao da vrijeme tijekom samoizolacije u Los Angelesu provodi u meditaciji i radu na svojim filmskim i televizijskim projektima.

“Moja je rutina sada prilično ista kao i prije ”, rekao je Lynch. “Prvo ustajem i popijem kavu. Ja volim da odmah krenem s kavom. To je baš tako sa mnom. Nakon toga meditiram i radim. Trenutno sam okupiran drvodjelstvom i izradom predmeta u radionici. Izrađujem dva drvena zida i svjetiljke od poliesterske smole, takve stvari.”

O pandemiji koronavirusa je progovorio na sljedeći način: “Iz nekog razloga, krenuli smo krivim putem i majka priroda je samo rekla, “Dosta je, moramo sve zaustaviti.” Ovo će trajati dovoljno dugo da dovede do nekog novog načina razmišljanja. Mislim da će to biti mnogo više duhovno i ljubaznije i da će nas sve zbližiti na zaista jak i lijep način. To će biti drugi svijet s druge strane, i to će biti mnogo inteligentniji svijet. Rješenja za ove probleme će doći i život će biti jako dobar. Filmovi će se vratiti. Vjerojatno će se sve vratiti i na puno bolji način.”

Lynch je također dodao da bi transcendentalna meditacija mogla pomoći ljudima da se nose tijekom karantene i rekao kako je njemu u teškim situacijama u prošlosti pomogla.

“Ako svakodnevno meditirate i u transcendentnosti se, negativnost odlazi”, rekao je Lynch i dodao: “Zlato ulazi, a smeće ide van. Negativnost, stres, strepnje, napetosti, depresija, tuga, mržnja, potreba za osvetom, gorki sebični gnjev; sve se počinje povlačiti.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X