Frenkie, Kontra i Indigo predstavili video za novi singl ‘Monopol’

Regionalna hip-hop trojka Frenkie, Kontra i Indigo predstavila video spot za svoj novi singl ‘Monopol’, putem svog FMJAM YouTube kanala. Premijeru spota zapratili su brojni regionalni fanovi, uz niz pozitivnih komentara, a video je već u prvim minutama od objave prikupio zamjetnu brojku pregleda i pozitivnih reakcija.

Frenkie, Kontra, Indigo ‘Monopol’

„Ovo je naš četvrti video spot s aktualnog albuma „20/20“ i prezadovoljni smo kako izgleda. Naši burazeri Nine studio su odradili vrhunski posao i savršeno uboli atmosferu pjesme. „Monopol“ je ujedno i jedan od naših favorita s albuma i na koncertu u Sarajevu se pokazalo da je i publici draga. Smatramo da će ona dugo biti dio našeg koncertnog repertoara. Nadamo se da će se video spot svidjeti gledaocima i da će na sljedećem koncertu, kada sve ovo prođe, reakcija na „Monopol“ biti još bolja. Još jednom hvala Nine ekipi na odličnom spotu i hvala svima koji će pogledati i podržati“, kažu momci.

Novi singl i video spot stižu nam s njihovog aktualnog albuma „20/20”, koji su momci objavili krajem prošle godine. Čitav album je snimljen u Red Bull studiju u Los Angelesu, kombinira osnovne elemente rap-a s modernim zvukom produkcije te donosi 12 pjesama koje slikovito prikazuju njihove doživljaje ovog američkog velegrada i jedne nove kulture.

S albuma su do sada predstavljena tri singla s pratećim videospotovima, i to za pjesme „Mosh Pit”, „Naša Noć” i „Koga Briga” (ft. Katarza), a upravo s pjesmom „Monopol” nastavljaju predstavljati već spomenuti hvaljeni album.

Podsjećamo, album „20/20“ njihov je treće po redu studijsko izdanje, a čitava priča započela je 2016. godine i albumom „Putanja“ snimljenim u Berlinu, a već 2017. godine su objavili album „Egzil“, snimljen u Tokiju. Svako izdanje predstavlja ono najbolje što ova moćna hip-hop trojka ima za ponuditi i ostavlja značajan trag na regionalnoj glazbenoj sceni.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X