‘Defeats’ – Irena Žilić objavila drugi singl s nadolazećeg EP-a

Nakon pjesme ‘EWO’ kojom je u svibnju ove godine Irena Žilić najavila novi EP, ova sjajna glazbenica objavila je i drugi singl s nadolazećeg izdanja. Radi se o pjesmi ‘Defeats’, za čiju su produkciju zaslužni Mark Mrakovčić, a miks britanski producent Kristofer Harris.

Irena Žilić (Foto: Iva Pezić)

Harris je, podsjetimo, producirao prvi singl s novog Ireninog EP-a, a radi se o producentu s kojim je Irena u kontaktu još od prvog albuma. Kako već dugo godina prate rad jedno drugog, novi EP se pokazao kao pravo vrijeme da se ostvari dugoplanirana suradnja. Harris je dosad surađivao s brojnim bendovima među kojima se najviše ističu Belle and Sebastian, Ghostpoet, Bear’s Den i brojni drugi.

Optimističan i pozitivan singl “Defeats” stiže nakon ljetnog gostovanja Irene Žilić u Dubrovniku, gdje je nastupila kao support bendu Morcheeba. Radi se o već uhodanoj suradnji, obzirom na činjenicu da je Irena prošle godine nastupila kao support bendu na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji i Italiji. Irena je tako predstavila svoj drugi album “Haze” kojeg je odlično prihvatila kritika i publika, a novi EP će ugledati svjetlo dana početkom sljedeće godine.

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X