‘Defeats’ – Irena Žilić objavila drugi singl s nadolazećeg EP-a

Nakon pjesme ‘EWO’ kojom je u svibnju ove godine Irena Žilić najavila novi EP, ova sjajna glazbenica objavila je i drugi singl s nadolazećeg izdanja. Radi se o pjesmi ‘Defeats’, za čiju su produkciju zaslužni Mark Mrakovčić, a miks britanski producent Kristofer Harris.

Irena Žilić (Foto: Iva Pezić)

Harris je, podsjetimo, producirao prvi singl s novog Ireninog EP-a, a radi se o producentu s kojim je Irena u kontaktu još od prvog albuma. Kako već dugo godina prate rad jedno drugog, novi EP se pokazao kao pravo vrijeme da se ostvari dugoplanirana suradnja. Harris je dosad surađivao s brojnim bendovima među kojima se najviše ističu Belle and Sebastian, Ghostpoet, Bear’s Den i brojni drugi.

Optimističan i pozitivan singl “Defeats” stiže nakon ljetnog gostovanja Irene Žilić u Dubrovniku, gdje je nastupila kao support bendu Morcheeba. Radi se o već uhodanoj suradnji, obzirom na činjenicu da je Irena prošle godine nastupila kao support bendu na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji i Italiji. Irena je tako predstavila svoj drugi album “Haze” kojeg je odlično prihvatila kritika i publika, a novi EP će ugledati svjetlo dana početkom sljedeće godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X