Denis Katanec nastupa prije Damira Avdića u Tvornici kulture

Mladi kantautor i jedan od najzanimljivijih domaćih tekstopisaca Denis Katanec nastupit će prije Damira Avdića u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 23. siječnja 2015.

Denis Katanec (Foto: Tomislav Sporiš)
Denis Katanec (Foto: Tomislav Sporiš)

Denis Katanec zagrebački je kantautor i glavna pokretačka snaga bendova Felon i Denis Katanec OKanagan LTD. S bendom Felon ima album “Jasno, nečujno, a suviše glasno”, zatim je objavio dva eksperimentalna albuma “Sveska bijednih I” i “Sveska bijednih II” napisana i snimljena u 24 sata te EP “Sve moje Laurie” snimljen s bendom DKOKanaganLTD. Odsvirao je preko 100 koncerata, a jedan od zapaženijih bio je njegov zagrebački nastup prije američkog kantautora Damiena Jurada. Katanec trenutno radi na albumu Felona i samostalnom EP-u, a u međuvremenu je skupio pohvale kritike koja ga naziva jednim od najmaštovitijih tekstopisaca koji u svojim radovima portretira životne situacije mlade i izgubljene generacije. Domaći kantautorski dragulj svoju će autentičnu akustičnu izvedbu predstaviti prije nastupa Damira Avdića.

Ulaznice u pretprodaji iznose 35 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 50 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, www.entrio.hr, www.eventim.hr.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X