Depeche Mode najavili vinilni box-set singlica, uključujući neke klasike iz 80-ih

Nakon box-seta singlova s debitantskog albuma ‘Speak & Spell’ i ‘A Broken Frame’, objavljenog u kolovozu, bend nastavlja s katalogiziranjem prve dekade svoje glazbene karijere.

  • 7
    Shares
Depeche Mode u Areni Zagreb (Foto: Tomislav Sporiš)
Depeche Mode u Areni Zagreb (Foto: Tomislav Sporiš)

Depeche Mode najavili su izdavanje novog 12inčnog vinilnog box-seta na kojem će se naći svi singlovi objavljeni na njihovim klasičnim albumima iz 80-ih, “Construction Time Again” iz 1983. i “Some Great Reward” iz 1984. godine.

Svaki box sastojati će se od šest 12inčnih singlica uključujući i neke bonus live pjesme, poput “Everything Counts” i “People Are People”. Bonus live pjesme s albuma “Construction Time Again” snimane su u Hammersmith Odeonu, sada poznatom kao Apollo, dok su one sa albuma “Some Great Reward” snimane u teatru Liverpool Empire.

Najavljeni je box-set drugi u nizu za Depeche Mode, odnosno bend je, očito, u fazi katalogiziranja bogate karijere. Podsjećamo, posljednji box-set izdali su u kolovozu kada su na 12inčnim pločama objavili singlove s debitantskog albuma “Speak & Spell” i “A Broken Frame” iz 1981. odnosno 1982. godine. Ovim tempom sljedeća izdanja trebala bi uključivati singlove sa albuma “Black Celebration” i “Music for the Masses”.

Nije još poznato kada će novi vinilni box-set ugledati svjetlo dana.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X