Nakon 9 godina studijske pauze Ian Brown objavio novi singl i videospot

Nakon 9 godina studijske pauze vratio se King Monkey.

  • 15
    Shares
Ian Brown, isječak iz videospota za pjesmu ‘First World Problems’ (izvor: YouTube)

Nakon što je prošli tjedan objavio i prvi singl sa svojeg nadolazećeg, dugoiščekivanog albuma, Ian Brown, “Kralj majmuna”, sada ga je i oživio novim videospotom u vlastitoj režiji. Podsjećamo, novi album, prvi Brownov nakon 9 godina studijske pauze, zove se “Ripples”, a singl je “First World Problems”.

Singl je podignut 26. listopada nakon što je prethodno čitavi Manchester, Brownov rodni grad, zasut plakatima o povratku gradske i svjetske glazbene ikone. Nešto slično učinili su i The Stone Rosesi, neprežaljeni Brownov bend, kada su 2016. plakatima s vlastitim “limun” logom, uoči reunion turneje, požutili čitavi Manchester.

Inače, Brownov videospot za pjesmu “First World Problems” svojevrsni je hommage videospotu za singl “F.E.A.R.” objavljen 2001. godine. Oba videospota možete pogledati u nastavku.

“Ripples” će u prodaju 1. ožujka 2019. godine, Brown je producirao čitavi album i napisao veliku većinu pjesama. Tri su pjesme plod suradnje s vlastitim sinovima, a dvije su coveri, obrada Barringtona Levya”Black Roses” i obrada Mikeya Dreada “Break Down The Walls”.

  • 15
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh